Page 3 of 3

Re: How to upload pictures to the forum

Posted: Sun Nov 04, 2012 8:27 am
by kata


First click 'MEDIA' from the posting options. Make sure [/media] is at the end to close the brackets after your video.

Just take the letters from the Youtube Dim like so; -ZonmQZG0GQ and put them between the [media][/media]

icon_cheers

Re: How to upload pictures to the forum

Posted: Sun Nov 04, 2012 8:40 am
by Dim

Re: How to upload pictures to the forum

Posted: Sun Nov 04, 2012 8:41 am
by Dim
Nah ..... still does not work for me?

Re: How to upload pictures to the forum

Posted: Sun Nov 04, 2012 8:44 am
by kata
[media]watch?v=z-IzKF2YG8Q&[/media]

Re: How to upload pictures to the forum

Posted: Sun Nov 04, 2012 8:46 am
by The Codfather
[media]be/z-IzKF2YG8Q[/media]

Re: How to upload pictures to the forum

Posted: Sun Nov 04, 2012 8:49 am
by Conifers
The Codfather wrote:
[media]http://youtu.be/z-IzKF2YG8Q"][media]
You've put too much in; cut out the "http://www.youtube.com/watch?v=" and the "&feature=related" from the first quoted, and "http://youtu.be/" from the second quoted. You just want the z-IzKF2YG8Q bit between the media tags.

Re: How to upload pictures to the forum

Posted: Sun Nov 04, 2012 8:51 am
by kata
Tried everything Coddy,

Taking out, putting back, nothing is working.

Strange! :(

Trying conifers.



There ya go Dim :mrgreen:

So its media z-IzKF2YG8Q media (no spaces between the media attributes) I have not put in the right brackets or you would not see how to do it, click media and put the code between them.

Re: How to upload pictures to the forum

Posted: Sun Nov 04, 2012 8:52 am
by The Codfather
tried that too... icon_scratch

Re: How to upload pictures to the forum

Posted: Sun Nov 04, 2012 1:24 pm
by GoggleboxUK
Dim wrote:how do you load a youtube video on a thread? .... I've tried the same method as loading the photos, and have tried using the URL function aswell as the media function, but it never loads it

icon_scratch
Use the media button and insert the YouTube key rather than the whole URL Dim.

This part:

Code: Select all

://www.youtube.com/watch?v=[b]s5w08ZylxY8[[/b]/code]

;)

PS: Brendan you weren't doing anything wrong, that occasionally happens with any photohosting site if the servers get put under a heavy workload. They divert the processing power to archiving and that affects how quickly the images become permanently viewable. It usually corrects itself within an hour or two.