Blog Forum Not Showing?

Post Reply
User avatar
GoggleboxUK
Posts: 16877
Joined: Fri Mar 04, 2011 9:58 pm
Location: Preston Lancashire

Blog Forum Not Showing?

Post by GoggleboxUK » Mon Jun 25, 2012 11:00 am

Just to let Aidan know that the newly created blog sub forum isn't showing in the main page on the Light version skin.
Once upon a time there were 3 little bears. Now there's thousands of them.


User avatar
kata
Posts: 14589
Joined: Mon Feb 22, 2010 10:03 pm

Re: Blog Forum Not Showing?

Post by kata » Mon Jun 25, 2012 11:07 am

Is this new G?

Never heard anyone ask about a blog forum, a private members forum off site, not a blog forum.

icon_cheers
http://flowersnpalms.com/floraandfaunauk/

Rain...nowt but rain...Welcome to Lancashire............ :lol: :lol: :lol:


User avatar
musabasjoos
Posts: 1018
Joined: Tue Jun 08, 2010 4:33 pm
Location: Cheshire
Contact:

Re: Blog Forum Not Showing?

Post by musabasjoos » Mon Jun 25, 2012 12:07 pm

Kata, its hiding in the HTUK Community Forum (public) section

http://www.hardytropicals.co.uk/forum/v ... .php?f=135
Darren


User avatar
Dave Brown
Site Admin
Posts: 19686
Joined: Sun Jul 09, 2006 10:17 am
Location: Chalk, (Thames Estuary) Kent, England 51.5N 0.3E
Contact:

Re: Blog Forum Not Showing?

Post by Dave Brown » Mon Jun 25, 2012 12:35 pm

So it is completely non compatible with phpbb now, and I and I don't write code updates I make changes using phpbb.
Best regards
Dave
icon_thumright
_________________________________________________
Roll on summer.....
http://www.hardytropicals.co.uk


User avatar
GoggleboxUK
Posts: 16877
Joined: Fri Mar 04, 2011 9:58 pm
Location: Preston Lancashire

Re: Blog Forum Not Showing?

Post by GoggleboxUK » Mon Jun 25, 2012 1:22 pm

It's OK Dave, my mistake. Didn't realise it was a section within a section. Darren has put me straight.

;)
Once upon a time there were 3 little bears. Now there's thousands of them.


User avatar
kata
Posts: 14589
Joined: Mon Feb 22, 2010 10:03 pm

Re: Blog Forum Not Showing?

Post by kata » Mon Jun 25, 2012 4:19 pm

Thanks Musa!!

Found it...loads of blogs there. :mrgreen:
http://flowersnpalms.com/floraandfaunauk/

Rain...nowt but rain...Welcome to Lancashire............ :lol: :lol: :lol:


User avatar
pdid
Posts: 1908
Joined: Mon Aug 30, 2010 9:57 pm
Location: Cleveleys

Re: Blog Forum Not Showing?

Post by pdid » Mon Jun 25, 2012 4:40 pm

GoggleboxUK wrote:It's OK Dave, my mistake. Didn't realise it was a section within a section. Darren has put me straight.

;)
It's inceptection :lol:


User avatar
GoggleboxUK
Posts: 16877
Joined: Fri Mar 04, 2011 9:58 pm
Location: Preston Lancashire

Re: Blog Forum Not Showing?

Post by GoggleboxUK » Mon Jun 25, 2012 4:50 pm

No, it's in Community!

:lol:
Once upon a time there were 3 little bears. Now there's thousands of them.


Post Reply