Bringing back 'lost' members.

Post Reply
GREVILLEAJ
Posts: 598
Joined: Sun Jul 08, 2018 10:38 pm
Location: London

Bringing back 'lost' members.

Post by GREVILLEAJ » Wed Nov 20, 2019 10:59 pm

For the third time I lost access to post two days ago on HTUK and was restricted to view active topics. The previous two times saw all attempts at returning and to register again fail only to have full access open again some time later 'by accident' after a random search.

On this occasion I was just as unsuccessful at returning and reregistering but after sending a text to the BOARD ADMINISTRATOR the posting facility returned immediately. icon_scratch icon_cheers

If this latest episode turned out to be successful it raises the question : Is there any way of bringing back members who have disappeared or no longer post?


User avatar
Dave Brown
Site Admin
Posts: 19739
Joined: Sun Jul 09, 2006 10:17 am
Location: Chalk, (Thames Estuary) Kent, England 51.5N 0.3E
Contact:

Bringing back 'lost' members.

Post by Dave Brown » Thu Nov 21, 2019 8:57 pm

I've had connectivity issues of my own, with VM MODEM/Router keep losing internet, over the last few days. Wasn't aware of an issue on here. Added some new members at the weekend. I have no idea what locked people out, unless Aidan found an issue and resolved it.
Best regards
Dave
icon_thumright
_________________________________________________
Roll on summer.....
http://www.hardytropicals.co.uk


GREVILLEAJ
Posts: 598
Joined: Sun Jul 08, 2018 10:38 pm
Location: London

Bringing back 'lost' members.

Post by GREVILLEAJ » Fri Nov 22, 2019 10:22 pm

Strange! I was locked out again this evening but was able to return as before. icon_scratch


GREVILLEAJ
Posts: 598
Joined: Sun Jul 08, 2018 10:38 pm
Location: London

Bringing back 'lost' members.

Post by GREVILLEAJ » Sat Nov 23, 2019 11:50 pm

The plot thickens! After yesterday's temporary lockout and reregistering, I received an email with a link to reactivate my account. First time that's ever happened.

My most recent phone has never allowed me to post, only to view active topics. Posting can only occur on an older device which I still keep for internet access. I read the email while out on my new phone and so reactivated the account with my latest device. Lo and behold, I discovered I can now post on it. icon_cheers It also means I can now put up pictures as the camera app failed on the older phone some time ago.

If this has been a blip that has now been rectified maybe some past members who can only lurk because of a similar shut-out would like to try and return. icon_salut


Post Reply